Matrix Academy

Online assessment voor
HR afdeling

bij sollicitatieprocedures

Online Assessment voor HR

Om inzicht te krijgen in het gedrag en de communicatiestijl van een potentiële medewerker, kunt u online een uitgebreide DiSC Workplace®-assessment afnemen. Deze test kan helpen bij het begrijpen van hoe en of een kandidaat binnen een team of organisatie past. DiSC biedt inzicht in het voorkeursgedrag, handelen en prioriteiten van een sollicitant. Het is handig om vooraf te weten met wie u te maken heeft tijdens een sollicitatieprocedure.

Werkwijze

Hoe werk het

Na opdracht ontvangt de kandidaat per mail een uitnodiging om deel te nemen aan het assessment. Dit zal plaatsvinden op het platform van Wiley Inc, een van de grondleggers van het DiSC assessment persoonlijkheid profiel. Zodra het assessment is afgenomen is er een  rapportage beschikbaar voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever. Een voorbeeldrapportage is verkrijgbaar op deze site. 

Online Assessment voor HR
Pratische zaken
  • Platform: John Wiley & SonsInc.
  • Duur assessment: 20-30 min
  • Prijsindicatie: € 85,- ex. btw
  • Gepersonaliseerd rapport

Voor meer info bel +31 (0)6 23283272
of gebruik de button. 

Online Assessment voor HR is speciaal ontwikkeld voor sollicitatieprocedures. Online Assessment voor HR meet het gedrag en ontwikkelpunten van kandidaten. Gebaseerd op introvert – extravert – mensgericht – taakgericht geeft het assessment de voorkeur van een deelnemer aan.

Online Assessment voor HR

Wij verzorgen de Online Assessment voor HR in de provincies: Flevoland – Groningen – Drenthe – Overijssel – Utrecht – Noord-Holland – Zuid-Holland – Zeeland – Noord-Brabant – Friesland – Limburg – Gelderland – Antwerpen – Oost Vlaanderen – West Vlaanderen – Vlaams Brabant – Henegouwen – Luik – Luxemburg – Namen – Waals-Brabant.

Online Assessment voor HR

Wij verzorgen de Online Assessment voor HR in de steden: Utrecht – Amsterdam – Almere – Rotterdam – Dordrecht – Den Haag – Leiden – Katwijk – Haarlem – Breda – Bennebroek – Mijdrecht – Nijmegen – Den Bosch – Tilburg – Eindhoven – Maastricht – Arnhem – Ede – Wageningen – Middelburg – Bergen op Zoom – Goes – Groningen – Apeldoorn – Deventer – Amersfoort – Alkmaar – Brussel – Antwerpen – Gent – Hasselt – Turnhout – Brugge – Hasselt – Mechelen – Turnhout en vele andere steden.