Ons team

Over ons

Matrix Academy trainers zijn bevlogen mensen. Wat ons kenmerkt is dat wij een grote passie hebben  voor het trainingsvak. Wij zijn authentiek, eerlijk, onbevangen en daadkrachtig, met een heldere focus op uw doelen.

Onze trainers zijn ervaren mensen met een gedegen opleiding en een persoonlijk transformatieproces achter de rug zodat onze klanten maximaal profiteren van onze kennis en ervaring. Lees meer over onze misse.

Trainers
Iric van der Have
Iric van der Have
trainer, teamcoach

Na een intensieve coaching opleiding en een lange carrière in sales en communicatie ruilde Iric in mei 2011 zijn baan bij een uitgeverij in voor een nieuwe uitdaging. Hij startte als zelfstandig trainer en ging mens en organisaties begeleiden in groei en bewustwording.

Vanuit de visie dat ieder mens een zee van kwaliteiten in zich heeft maakt hij mensen bewust van hun ongekende vermogens. Iric verzorgt met veel plezier workshops, trainingen en coaching sessies voor teams en organisaties.

Freek Zilvold
Freek Zilvold
trainer, coach

Freek Zilvold is al ruim 25 jaar betrokken bij de ontwikkeling van mensen. Hij startte zijn carrière als projectleider en leidinggevende bij een internationaal ingenieursbureau. Waarna hij besloot om het roer om te gooien.
Hij volgde een intensieve coaching opleiding waarna bij ging werken als coach, trainer en consultant. Hij geniet van het contact met mensen en ondersteunt hen graag bij het behalen van zakelijke doelen en het vinden van een balans tussen werk en privé.

Nelske Thalen
Nelske Thalen
trainer, coach

Nelske studeerde Personeel & Arbeid en Small Business Management. Al vroeg was ze bij diverse start-ups betrokken. Ze koestert de verscheidenheid in haar activiteiten onder andere als projectleider en communicatie-manager.

Nelske is een empathische trainer & coach. Ze werkt vanuit de overtuiging dat aandacht voor percepties en emoties leidt tot meer zelfkennis en grotere effectiviteit in samenwerken binnen teams.

Vacature
1-copyright
mail ons voor meer info
Misschien jij wel?
teamcoach

Wilde jij altijd al een verschil maken binnen teams en organisaties? Dan is dit mogelijk jouw kans. Wij zoeken een kanjer met grote dromen.